برگزاری کارگاه علمی کاربردی ممیزی پارک های اهواز ازنظر بهداشت ، ایمنی و محیط زیست(HSE)
کارگاه علمی کاربردی طرح ممیزی پارک های اهواز ازنظر بهداشت، ایمنی و محیط زیست(HSE) با حضور دکتردوامی مجری طرح ، دکتر لطفعلی زاده عضو کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز، امیری فرد مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز ، معاونت خدمات شهری ومسولان فضای سبز مناطق و کارشناسان این حوزه در سالن اجتماعات دفتر شهردار برگزار شد.
دکتر دوامی مجری طرح ممیزی پارکهای شهر اهواز گفت: در این طرح 50 پارک منتخب(منطقه ای، ناحیه ای، محله ای) با حضور یک تیم 12 نفره از دانش آموختگان (HSE) که آموزش های لازم را فرا گرفته بودند مورد بررسی قرار گرفتند و با نظارت مدیریت مطالعات و پژوهش معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی و خبرگان و کارشناسان سازمان پارک ها نسبت به شناسایی آسیب ها و مشکلات بهداشتی ، ایمنی و محیط زیست پارک های مذکور اقدام و راهکارهای علمی و عملی جهت اصلاح و رفع آنها ارائه و پیشنهاد گردید .
امیری فرد مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اهواز در ادامه این جلسه خواستار مطالعات بیشتر در خصوص جانمایی صحیح پارکها و وسایل بازی شد و افزود: در راستای افزایش تنوع گونه های گیاهی در شهر اهواز نیازمند طرح های مطالعاتی می باشیم که امیدواریم این مطالعات انجام شود.
لطفعلی زاده با تجلیل از ابتکار مدیریت مطالعات و پژوهش شهرداری اهواز در خصوص پیگیری انتقال یافته های پژوهشی این طرح به ساختار تصمیم گیری و تصمیم سازی شهرداری ، خواستار تداوم اینگونه طرح ها و جلسه ها شد .
وی همچنین با ابراز خرسندی از عملکرد سازمان پارک ها و فضای سبز در ماه های اخیر و بیان اینکه در این مدت کوتاه 150 هزار درخچه گلدار اخیراً در شهر اهواز کاشته شده است، ابراز امیداوری کرد: بتوان همچون برنامه های پنج ساله شهرداری های شهر های دیگر، بحث فرهنگ سازی را نیز در شهرداری اهواز ضمیمه پروژه ها کرد و افزود: باید آموزش شهروندی جزء نکات اصلی و کلیدی مدیران همه حوزه ها قرار بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر اهواز در پایان خواستار لزوم توزیع عادلانه پارک ها و امکانات تفریحی در شهر اهواز شد و ادامه داد: وی حضور و تداوم این جلسات را نقطه قوت در مدیریت شهری و توسعه پایدار می باشد.
مدیر مطالعات و پژوهش شهرداری اهواز در این جلسه با اشاره به مشکلات پیش رو در زمینه طراحی و جانمایی پارک ها و تجهیزات موجود ، تنوع گونه های گیاهی و افزایش سرانه فضای سبز را به عنوان اولویت ها و دغدغه های مدیریت شهری در بخش توسعه و نگهداری فضای سبز مردم نهاد برشمرد وتاکید کرد مردم و تشکل های مردم نهاد می توانند نقش عمده ای در توسعه کمی و کیفی فضای سبز و فضاهای خلاقانه داشته باشند.
امین شحیطاوی پیشنهاد ایجاد دفاترHSE در ساختار سازمان پارک ها و سطح پارک های موجود را با اهمیت برشمرد و استفاده از روش های نوین و بهینه در زمینه استاندارد سازی فضاهای عمومی با رویکرد منظر سازی و افزایش خدمات شهروندی در خدمات عمومی به شهروندان را ضروری دانست.
نویسنده خبر: ن. عظیمی