دو روز گذشته شاهد تجمع كارگران فضاي سبز و خدمات شهري منطقه 5 بوديم كه متاسفانه به علت عدم پرداخت حقوق آنان توسط پيمانكار خود مي باشد .
مسعود اژدري دراين خصوص گفت : شهرداري منطقه 5 نسبت به مناطق ديگر در اين زمينه با مشكلات بسيار كمتري روبروست و به جرأت مي توان گفت كه پرداخت حقوق كارگران بصورت مرتب و بروز اقدام كرديم .
ايشان در ادامه افزود : متاسفانه بخشي از اين عزيزان مطالباتي از قديم و از پيمانكار گذشته داشتند كه اين شهرداري اين مطالبات را به پيمانكار مربوطه پرداخت كرده است اما ايشان در اين خصوص كوتاهي كرده است .
شهردار منطقه 5 تاكيد داشت : پيمانكار فضاي سبز طبق مفاد قرار داد بايستي سه ماه حقوق اوليه كارگران خود را پرداخت نمايد اما متاسفانه اين كار را انجام نداده و به علت عدم تمكين و مطرح كردن مشكلات واهي ، اين شهرداري دست بكار شده و ضمن اخطار كتبي و كسر از صورت وضعيت ايشان اقدام به پرداخت حقوق كارگران فضاي سبز نموده است .