مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری اهواز از انجام روکش اسفالت پارکینگ ضلع غربی پایانه سیاحت خبرداد.
به گزارش واحد ارتباطات حسین کیانی قلعه سردی مدیر عامل سازمان گفت: روز گذشته عملیات روکش اسفالت پارکینگ ضلع غربی پایانه سیاحت با همکاری سازمان عمران شهرداری اهواز ظرف مدت ۱۲ ساعت انجام شد.
مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری اهواز افزود: به دلیل حجم ترددهای بالای پایانه سیاحت بخشی از محوطه این پایانه به صورت کامل اسفالت شد که این اقدام علاوه بر سهولت رفت و آمد خودروها از جمع شدن آب های سطحی در فصول بارش جلوگیری خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: پیش از این نیز بخش هایی از اسفالت پایانه شرق اهواز که دچار فرسودگی و تخریب شده بود به صورت روکش و لکه گیری ترمیم شد.
وی افزود: پایانه سیاحت به دلیل گستردگی وسعت محوطه و همچنین تردد فراوان خودروهای سواری و اتوبوس مهمترین پایانه کلانشهر اهواز است که با توجه به استهلاک زیرساختها مورد توجه ویژه قرار گرفته و در آینده نزدیک نیز برنامه های دیگر عملیاتی خواهند شد.
کیانی قلعه سردی در پایان اظهار کرد: از آنجایی که پایانه های شهر اهواز روزانه بار ترافیکی زیادی را درون خود شاهد هستند برنامه های عمرانی زیادی برای اصلاح ورودی ها و خروجی های پایانه های سطح شهر وجود دارد که با تامین اعتبار لازم در اسرع وقت عملیات عمرانی مورد نظر اجرایی می شوند.