معاون شهرسازی و معماری شهرداری اهواز در جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر از ساماندهی و نظام مند شدن ساخت و سازهای بلند مرتبه خبر داد.
به گزارش سایت شهرداری اهواز، در این جلسه که پیرامون موضوع آسیب شناسی حادثه متروپل برگزار شد، هدایت اله زارع زاده ضمن تبیین ضرورت ساماندهی و نظام مند کردن ساخت و سازهای بلند مرتبه بر اساس دستورالعمل شورایعالی شهرسازی و معماری، اذعان کرد: متاسفانه در شهر اهواز صدور مجوزهای بلند مرتبه تاکنون از الگوی مشخصی پیروی نمی کرد و این یک ضرورت است که بارها به شهرداران شهرهای بزرگ استان نیز ابلاغ شده است .
وی ادامه داد: پروژه های ساختمانی که در تعاریف شورای عالی شهرسازی و معماری بعنوان ساختمانهای بلند شناخته می شوند باید الزاماتی را رعایت کنند و مطالعات ترافیکی و شهرسازی و حتی در صورت نیاز مطالعات پدافندی نیز برای آنها ضروری است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اهواز با تاکید بر ضرورت توجه ویژه و نظارت فوق العاده در اجرای گودبرداریهای عمیق اظهارکرد: با کمک سازمان نظام مهندسی ساختمان برای اجرای گودبرداریهای ساختمانی سازوکار قانونی لازم الاجرا خواهد شد تا از این پس دیگر شاهد حوادث ساختمانی بدلیل عدم رعایت ایمنی و نقصان نظارت نباشیم.