اخبار
 انتشار: 06 تیر 1401
   مشاهده: 506

  رئیس سازمان بسیج شهرداری در همایش عفاف و حجاب: تبیین ارزش ها  بر مبنای منویات مقام معظم رهبری با جدیت در حال پیگیری است

صبح امروز ششم تیرماه همایش جهاد تبیین شاخص های عفاف و حجاب و با محوریت حجاب، ارزش و خانواده در محل تالار شهر با حضور امینی شهردار اهواز، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر،حاتمی رییس سازمان بسیج شهرداری اهواز و شهریاری رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و جمعی از بانوان شاغل در شهرداری اهواز برگزار شد.

بر پایه این گزارش رئیس سازمان بسیج شهرداری اهواز گفت: یکی از موضوعات جهاد تبیین، موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی با توجه به تفویض اختیار این ماموریت در شهرداری کلانشهر اهواز در سازمان بسیج شهرداری است که این سازمان توانست اقدامات شایسته ای در این خصوص انجام دهد.

حاتمی افزود: تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در شهرداری مرکز، مناطق و سازمان ها یک اقدام مطلوب و شایسته است که باید برگزار و مصوبات آن باید پیگیری شود.

وی در خصوص جهاد تبیین ادامه داد: سازمان بسیج با طرح برنامه هایی در فضای مجازی به صورت تمام وقت در حال پیگیری و اتخاذ تصمیماتی است تا موارد مبتلا به این موضوع در آینده در دستور کار قرار بگیرد و نظام ارزشی اسلامی در جایگاه خود تصویب شود.

نویسنده خبر:
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار