اخبار
 انتشار: 05 بهمن 1401
   مشاهده: 92

  برگزاری بیش از ۱۶۰۰۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزش ترافیکی در مدارس اهواز

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از برگزاری ۱۶۰۰۰ نفر ساعت کلاس آموزش ترافیکی با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اهواز در مدارس سطح شهر خبر داد.

   به گزارش امور ارتباطات معاونت حمل و نقل، سلیمانی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از برگزاری دوره های آموزش ترافیکی مدارس در سطح شهر خبر داد و گفت: بیش از ۱۶ هزار نفر- ساعت کلاس آموزشی در ۳۴ مدرسه حادثه خیز و پرتردد برگزار  و ۲۰۰۰ جلد دفترچه یادداشت با هدف ترویج ایمنی ترافیک نیز به دانش آموزان اهدا شد. 

سلیمانی با بیان اینکه دانش آموزان در این دوره ها توسط  کارشناسان مجرب حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اهواز و پلیس راهور آموزش دیده اند، افزود: نکات ایمنی در عبور و مرور، آموزش واژه های مهم ترافیکی، لزوم استفاده از کمربند ایمنی، نحوه عبور از عرض خیابان و آموزش پنجه ایمنی، نحوه سوار و پیاده شدن از سرویس مدارس، آموزش چراغ راهنمایی و چراغ عابرپیاده و همچنین استفاده از پل عابرپیاده در این دوره ها به دانش آموزان آموزش داده شد. 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز با تاکید بر ایمن سازی، نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی و خط کشی گذرگاه‌های عابرین پیاده در جلوی درب مدارس،  اظهار داشت: به منظور بهبود فرهنگ ترافیک و ارتقاء سطح معلومات دانش آموزان در زمینه مسائل حمل ونقل و ترافیک شهری، برگزاری دوره های آموزش ترافیکی در مدارس به طور مستمر برگزار می شود.


نویسنده خبر: ل صفی خانی
اشتراک گذاری
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید
تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
جستجوی اخبار
دسته‌بندی خبرها