اخبار
 انتشار: 30 بهمن 1401
   مشاهده: 175

  نشست فعالان محیط زیست با مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز

به گزارش اداره ارتباطات سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اهواز جلسه ای با حضور علی اصغر اسدالهی مدیر عامل سازمان و برخی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد برگزار شد

     به گزارش اداره ارتباطات سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اهواز جلسه ای با حضور علی اصغر اسدالهی مدیر عامل سازمان و برخی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد در حوزه فضای سبز با هدف ترویج فرهنگ فضای سبز شهری و استفاده از درختان بومی مقاوم، متحمل و مثمر در فضای سبز شهری و همچنین ارتقاء کیفیت خدمات فضای سبز با همکاری فعالان محیط زیست برگزار شد.
در این جلسه اسدالهی ضمن تشکر از انجمن های محیط زیستی و مطالبه گری آنان در خصوص فضای سبز شهر اهواز، خاطر نشان کرد: به مناسبت اعیاد شعبانیه و استقبال از بهار، جشنی با عنوان پویش درختکاری ولایت، کاشت 12313 نهال و درخت بومی ، مقاوم و مثمر به نیت آقا امام زمان (عج) و یاران آن حضرت در روز پنجشنبه چهارم اسفند که مقارن شده با میلاد پر برکت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار شروع و تا هفدهم اسفند ( 15 شعبان) که روز میلاد منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر (عج) ادامه دارد.
علی اصغر اسدالهی ضمن تقدیر از سازمان های مردم نهاد و دعوت از شهروندان محترم اهواز جهت شرکت در این جشن ابراز نمود تا این جلسات به صورت مستمر برگزار و همکاری لازم کارشناسان سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اهواز با فعالان محیط زیست درخصوص کاشت گونه های گیاهی جدید (بومی و مقاوم) و حفظ و نگهداری از فضای سبز برگزار گردد.
در پایان جلسه با همکاری فعالان محیط زیست چندین گونه گیاهی مثمر در محوطه فضای سبز سازمان کاشت گردید.


نویسنده خبر: عبدالکریم رزاز
اشتراک گذاری
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید
تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
جستجوی اخبار
دسته‌بندی خبرها