اخبار
 انتشار: 23 آبان 1402
   مشاهده: 47

  عملیات خاکریزی خاک نباتی در پارک نواری مهاجرین

عملیات خاکریزی خاک نباتی در پارک نواری مهاجرین واقع در کوی سپیدار انجام شد.

  به گزارش اداره ارتباطات منطقه ۷ شهرداری اهواز؛ در ادامه عملیات احداث پارک نواری مهاجرین در کوی سپیدار صبح امروز عملیات خاکریزی خاک نباتی انجام شد.
فرامرز نجف‌پور مدیر منطقه ۷ شهرداری اهواز در این خصوص توضیح داد: حفظ و نگهداری و توسعه فضای سبز در محدوده حوزه استحفاظی شهرداری منطقه ۷ یکی از اهداف مهم این مجموعه می‌باشد.


وی با بیان اینکه احداث پارک‌ها و فضای سبز با هدف توسعه سرانه فضای سبز ایجاد می‌شود، افزود: با توجه به رشد جمعیت در برخی از محلات و لزوم توسعه و افزایش سرانه فضای سبز یکی از موضوعاتی است که جهت رفاه حال شهروندان در دستور کار معاونت خدمات شهری و معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۷ قرار گرفته است.


این مقام مسئول در ادامه با اشاره به پروژه‌های اجرایی فضای سبز در محدوده شهرداری منطقه ۷ اذعان داشت: پارک نواری مهاجرین در کوی سپیدار با پیشرفت ۴۰ درصدی، طراحی و اجرای پارک خیابان ۴ شهید خالدی و ایجاد فضای سبز در لوپ پل ولایت که مجموعاً حدود ۲۵ هزار متر مربع به سرانه فضای سبز شهرداری منطقه ۷ اضافه می‌کند، از پروژه‌هایی است که در سال جاری انجام خواهد شد.


نجف‌پور در همین رابطه عنوان کرد: تفرجگاه کوهستانی کوهسار که در حد فاصل کوی آل صافی و کوی رمضان به حول قوه الهی در آینده نزدیک کلنگ زنی می شود یکی از ابر پروژه‌های شهرداری اهواز می‌باشد که باعث ایجاد رونق و ارزش افزوده در محلات و همچنین یکی از پایگاه‌های گردشگری جنوب کشور خواهد شد.


مدیر منطقه ۷ شهرداری اهواز در پایان خاطرنشان ساخت: در پارک نواری مهاجرین تاکنون اقداماتی نظیر خاکبرداری، خاکریزی خاک نباتی، تسطیح، جدول گذاری، کفپوش گذاری و ایجاد زهکش انجام شده است


نویسنده خبر: میلاد معصومی
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار