عملیات جدول گذاری بلوار۲۲بهمن توسط معاونت فنی وعمرانی منطقه پنج شهرداری اهواز آغاز شد.
به گزارش اداره ارتباطات شهرداری منطقه پنج اهواز، پوریا راهنورد مدیر منطقه با بیان اینکه ساماندهی و رفع نواقص جداول در سطح معابر از اقدامات خدمات رسانی شهرداری به شهروندان است، گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی شهر، شهرداری با هدف ساماندهی معابر سطح شهر و همچنین زیباسازی فضاهای شهری و مناسبسازی پیادهروها و جداول، عملیات بهسازی و مرمت جداول معابر را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: عملیات جدولگذاری و بهسازی معابر شهر با هدف زیباسازی فضای شهری و مناسبسازی پیادهروها است، جدول گذاری بلوار۲۲ بهمن توسط معاونت فنی وعمرانی در حال انجام است.
پوریا راهنورد مدیر منطقه پنج اهواز درپایان خاطرنشان کرد: روند اجرایی بهبود سطح کیفی معابر سطح منطقه با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی و باهدف ساماندهی معابر، همسو با نیاز شهر و شهروندان بهصورت گسترده تداوم خواهد یافت.