اخبار
 انتشار: 24 خرداد 1403
   مشاهده: 88

  تداوم عملیات تنظیف و لایروبی جویهای روباز سطح منطقه پنج

مدیر منطقه پنج شهرداری اهواز از تداوم عملیات لایروبی جویهای روباز سطح منطقه خبر داد.
  به گزارش اداره ارتباطات منطقه پنج شهرداری اهواز ، پوریا راهنورد مدیر منطقه، در این خصوص گفت: تنظیف و لایروبی جوی ها و کانال‌های روباز سطح منطقه از جمله اقدامات و فعالیت‌های خدماتی است که همواره مورد اهتمام ویژه این مدیریت بوده و با تلاش و همت نیروهای خدوم و تلاشگر حوزه معاونت خدمات شهری منطقه انجام می پذیرد و در همین راستا صبح امروز این عملیات در بلوار۲۲بهمن و خیابان گلبهار پردیس سطح منطقه به اجرا درآمد.
وی در ادامه ، روان سازی جویها و کانال های آب به ویژه در ، پیشگیری از تجمع حشرات موذی، جلوگیری از انتشار بیماری‌ها و آلودگی‌های محیطی و درنهایت حفظ بهداشت محیط و سلامت شهروندان را از اهداف این عملیات عنوان کرد .
مدیر منطقه در پایان حفظ سلامت و جلب رضایتمندی شهروندان را از اولویت‌های اساسی منطقه دانست و از ادامه این عملیات در دیگر نقاط سطح منطقه در صورت نیاز خبرداد.

نویسنده خبر: روابط عمومی منطقه 5
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار