اخبار
 انتشار: 05 دی 1403
   مشاهده: 1908

  جلسه تکریم ومعارفه مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری کلانشهراهواز

     به گزارش اداره ارتباطات سازمان خدمات موتوری شهرداری اهواز صبح امروز جلسه تکریم مهندس اسماعیل اخوند شوشتری  ومعارفه مهندس جواد موزانی سرپرست جدیدسازمان باحضور مهندس شمس معاون خدمات شهری ومحیط زیست ورئیس هئیت مدیره ومعاونین،مسئولین وپرسنل این سازمان برگزار گردید.

مهندس شمس ضمن  تقدیر وتشکر از زحمات مهندس اسماعیل اخوند شوشتری و پرسنل سازمان بخاطر تلاش های شبانه روزی برای پیشرفت سازمان وخدمات رسانی به شهروندان  گفت: این جلسه تکریم ومعارفه  یکی از سخت ترین معارفه هایی است که در دوران حضور من در شهرداری اهوازاست  انجام میدهم  چرا که 2 تن از مدیران خدوم و زحمتکش حوزه خدمات شهری که یکی در سازمان و اقای موزانی در حساسترین حوزه خدمات شهری منطقه یک اهواز است  را تودیع ومعارفه می نمایم.

وی افزود: باتوجه به شناختی که از اقای اخوند شوشتری دارم ونیاز حوزه ترافیک به تجربه ایشان به عنوان مدیرکل مهندسی وایمنی ترافیک واقای مهندس موزانی به عنوان سرپرست این سازمان منصوب می گردد. ایشان از نیروهای مجرب حوزه خدمات شهری هستند با توجه به شناختی که ازتوانایی  ایشان دارم وبا روحیه جهادی که دارد انشالله  در دوره ایشان شاهد ترقی و پیشرفت سازمان باشیم.

در ادامه جلسه اخوند شوشتری ضمن تقدیر وتشکر از مجموعه خدمات شهری و پرسنل سازمان برای اقای موزانی ارزوی موفقیت کرد.

همچنین سرپرست جدید سازمان ضمن تشکر از اعتماد شهردار نسبت به سپردن این مسولیت به ایشان گفت: امروز باتوجه به زحماتی که در سازمان خدمات موتوری انجام شده انتظارات از این سازمان نیز بیشتر شده است که با همدلی وهمفکری همکاران عزیز قدمی مهم در راستای پیشرفت وترقی سازمان برداریم   


نویسنده خبر: سید حسین موسوی
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار