اخبار
 انتشار: 19 دی 1403
   مشاهده: 69

  نصب پمپ ایستگاه سپتیک جهت دفع آبهای سطحی خیابان سحر

مدیر منطقه هفت از نصب پمپ ایستگاه سپتیک جهت دفع آب‌های سطحی در خیابان سحر کوی سپیدار خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات منطقه هفت شهرداری اهواز؛ صبح روز سه‌شنبه هجدهم دی ماه عملیات نصب پمپ ایستگاه سپتیک خیابان طولی سحر واقع در کوی سپیدار از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه هفت به انجام رسید.

براساس این گزارش، فرامرز نجف پور مدیر منطقه هفت شهرداری اهواز در این رابطه گفت: با عنایت به اینکه کوی سپیدار خط القعر مجموعه حوزه استحفاظی شهرداری منطقه هفت می باشد و تمامی آب های باران از سمت کوی رمضان به این محدوده سرازیر و باعث ایجاد مانداب و آبگرفتگی در کوی سپیدار می شود.

نجف پور اضافه کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه هفت با هدف تسریع در انتقال آب های سطحی کوی سپیدار اقدام به طراحی ایستگاه سپتیک و خط لوله‌گذاری و انتقال آب های سطحی به کانال رآکتورساز در خیابان طولی سحر کرده است.

مدیر منطقه هفت در پایان با بیان اینکه هزینه اجرای این پروژه حدود ۱۶ میلیارد ریال می‌باشد، یادآور شد: احداث حوضچه، احداث حفر کانال به طول ۳۶۰ متر، اجرای لوله گذاری، خاک برداری و نصب پمپ سپتیک در این پروژه توسط عوامل شهرداری منطقه هفت صورت گرفته است.

نویسنده خبر: میلاد معصومی
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار