اخبار
 انتشار: 10 اردیبهشت 1404
   مشاهده: 106

  برگزاری جلسه شورای امر به معروف با حضور مدیرعامل؛ تأکید بر نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی در سازمان

    به گزارش اداره ارتباطات سازمان زیباسازی شهرداری اهواز:صبح امروز جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور آقای سجاد حیدری مدیرعامل این سازمان  و جمعی از اعضای شورا  در دفتر کار مدیر عامل برگزار شد.
در این نشست، موضوعات مرتبط با ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در محیط اداری، بررسی راهکارهای اجرایی و تقویت اقدامات فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
آقای حیدری ضمن تأکید بر اهمیت نهادینه‌سازی این فریضه الهی، خواستار برنامه‌ریزی مستمر، مشارکت کارکنان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در راستای ارتقای فرهنگ سازمانی شد.

در پایان، اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان بر لزوم تدوین برنامه‌های آموزشی و فرهنگی هدفمند تأکید کردند و مقرر شد اقدامات مشخصی برای تحقق اهداف شورا در دستور کار قرار گیرد.


نویسنده خبر: روابط عمومی. زیباسازی
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار