به گزارش اداره ارتباطات سازمان تاکسیرانی شهرداری اهواز، در مراسمی که با حضور مهندس زارع زاده عضو محترم کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر، مهندس صفی خانی مدیرعامل، معاونین، مدیران و کارشناسان سازمان برگزار گردید از رانندگان تاکسی فعال برتر شهر اهواز که بر اساس سیستم مکانیزه حضور و غیاب بیشترین فعالیت را داشتند تقدیر بعمل آمد.
امیر صفی خانی در این جلسه بیان نمود با بررسی میزان فعالیت کل رانندگان تاکسی شهر اهواز ، ۴ راننده فعال برتر که براساس گزارش سیستم مکانیزه حضور و غیاب در سال ۱۴۰۳ به ترتیب ذیل
۱- آقای علا مومنی راننده خط میدان شهدا به کیانپارس
۲- آقای حسین خالدی قاسمی خط چهارراه سلمان فارسی به فاز ۲ پاداد
۳-آقای حمید رخش خط میدان بسیج به چهارراه سلمان فارسی
۴-آقای هبت اله یاراحمدی خط پایانه شهید فهمیده به کوی سعدی
بیشترین فعالیت را داشتند تقدیر به عمل آمد.
وی در ادامه افزود همچنین در این مراسم از ۱۷ راننده تاکسی که در ۱۲ خط میدان بسیج ( فلکه ساعت ) و میدان شهدا بیشترین فعالیت را نسبت به سایر رانندگان داشتند، تقدیر شد.
صفی خانی در ادامه عنوان کرد: با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر اهواز، دکتر امینی شهردار اهواز و دکتر سلیمانی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری، برای اولین مرتبه در بودجه سال ۱۴۰۴ کمک بلاعوض به رانندگان تاکسی جهت نوسازی ناوگان و ارائه خدمات رفاهی شامل لاستیک و روغن پیش بینی شده است.
صفی خانی در پایان با بیان اینکه ارائه کمک بلاعوض نوسازی ناوگان و خدمات رفاهی به رانندگان بر اساس امتیاز های کسب شده و میزان فعالیت رانندگان تاکسی انجام خواهد شد، اعلام کرد: فرایند تقدیر از رانندگان فعال در سایر ایستگاهها و خطوط تاکسیرانی نیز در دستور کار می باشد.