اخبار
 انتشار: 27 اردیبهشت 1404
   مشاهده: 256

  کاهش هزینه های جاری یکی از اولویت های شهرداری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری اهواز در جلسه با مدیرکل و مسئولین اداره پشتیبانی در مرکز و مناطق هشتگانه بر کاهش هزینه های جاری تاکید کرد.

به گزارش امور ارتباطات معاونت مالی و اقتصادی شهرداری اهواز، مجتبی حشمت نژاد با اعلام این مطلب اذعان کرد: قبل از این دوره مدیریت شهری، در بودجه شهرداری اهواز نسبت درصد هزینه های جاری به عمرانی ۷۰ به ۳۰ بود که با سیاست ها و اقدامات انجام شده در این دوره هزینه های جاری به ۴۰ درصد بودجه کاهش یافت و در عوض درصد هزینه های عمرانی به ۶۰ رسید که این موضوع با توجه به وضعیت نامناسب اقتصادی و تورم شدید، امری قابل توجه است.

وی افزود: با این حال و با توجه به برنامه های توسعه شهر و نیازهای شهر مطابق برنامه بودجه امسال باید هزینه های جاری از این مقدار نیز کمتر شود.

معاون شهردار اهواز با اشاره به اینکه هر کدام از نیروهای اداره پشتیبانی شهرداری باید نقش ممیزی را در مدیریت کردن درخواست‌ها و کاهش هزینه های اضافی داشته باشند، اظهار کرد: صرفه جویی و کاهش هزینه ها به معنای کاهش کمیت و کیفیت خدمات نیست.

حشمت نژاد تصریح کرد: این موضوع وقتی بیشتر اهمیت می یابد که توجه کنیم مخاطب اصلی اداره پشتیبانی عموما همکاران عزیز ما در مجموعه شهرداری است.

معاون مالی و اقتصادی در پایان یادآور شد: در راستای سالم سازی سیستم باید روند استفاده از سامانه ها در درخواست ها و سایر امور پشتیبانی هر چه سریعتر پیگیری و به سرانجام برسد.

نویسنده خبر:
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار