اخبار
 انتشار: 27 اردیبهشت 1404
   مشاهده: 46

  اتمام عملیات قیرپاشی و آسفالت خیابان معلم دو توسط سازمان عمران

علیرضا کرم زاده سرپرست سازمان عمران از اتمام عملیات اجرای آسفالت خیابان معلم دو توسط این سازمان خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات سازمان عمران، عملیات قیرپاشی و آسفالت خیابان معلم دو واقع در کوی زرگان، به عنوان یکی از معابر هدف در طرح بازآفرینی شهری، با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی به پایان رسید.

این پروژه در راستای بهسازی معابر شهری، ارتقاء کیفیت زیست‌محیطی محلات و تسهیل در تردد شهروندان، با استفاده از تجهیزات تخصصی و نیروی انسانی مجرب اجرا شد.

همزمان با پایان عملیات در خیابان معلم دو، عملیات قیرپاشی و آسفالت خیابان معلم یک نیز آغاز شده است و طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، در روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

سازمان عمران در سالی پرکار، با تمام توان در مسیر توسعه زیرساخت‌های شهری گام برمی‌دارد و اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق هدف بازآفرینی را با جدیت ادامه می‌دهد.

نویسنده خبر: ابراهیمی پناه
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار