روز گذشته بازدید میدانی از پروژه های احداث سایبان توقفگاه های اتوبوس، احداث باس واش و پروژه های فعال در پایانه قدس انجام شد.
روز گذشته بازدید میدانی از پروژه های احداث سایبان توقفگاه های اتوبوس، احداث باس واش و پروژه های فعال در پایانه قدس انجام شد.
به گزارش امورارتباطات حمل و نقل و ترافیک : بازدید میدانی با حضور مدیر کل مهندسی و ایمنی ترافیک و روُسای ادارات وکارشناسان این حوزه از پروژه های فعال و در حال اجرا واقع در پایانه قدس انجام شد. این پروژه ها در حال اجرا و فعال می باشند.
فرامرزی مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک از روند اجرای پروژه های احداث سایبان توقفگاه اتوبوس و احداث باس واش در محل پایانه قدس خبر داد، وی افزود : احداث سایبان برای توقفگاه های اتوبوس بسیارضروری است و فرسودگی اتوبوس را کاهش می دهد و نگهداری اتوبوس ها بهتر انجام می شود.
همچنین وی اظهار کرد: کارواش اتوبوس یک تکنولوژی پیشرفته روز دنیا می باشد که برای شستن ماشینهای سنگین اتوبوس مورد استفاده قرار می گیرد. باس واش، مخصوص پایانه های درون شهری می باشد که برای شستن و تمیز کردن اتوبوس، در زمان و به ویژه مصرف آب صرفه جویی می شود.