اخبار
 انتشار: 24 آبان 1404
   مشاهده: 9537

  بازدید سرپرست شهرداری اهواز از سپتیک های سطح منطقه شش

بازدید سر زده سید کوروش حسینی زاده سرپرست شهرداری اهواز به همراه هیات همراه و هنچنین سید رشید شجاعی نژاد مدیر منطقه شش از سپتیک های سطح منطقه شش
به‌ گزارش اداره ارتباطات شهرداری منطقه شش اهواز؛ صبح امروز سرپرست شهرداری اهواز به همراه سید رشید شجاعی نژاد مدیر منطقه شش و جمعی از مسئولین شهرداری اهواز از پمپ‌ها و سپتیک های دفع آب‌های سطحی واقع در سطح منطقه شش شهرداری اهواز بازدید به عمل آوردند.
سید کوروش حسینی زاده سرپرست شهرداری اهواز در این بازدید میدانی، از پمپ‌های دفع آب‌های سطحی و سپتیک های خیابان الهادی و خیابان ولیعصر بازدید به عمل آورد.
گفتنی است ایشان ضمن پیگیری ویژه در خصوص اورهال نمودن پمپ‌های دفع آب‌های سطحی و تعمیرات لازم در جهت عملیاتی کردن آن‌ها، دستور داد تا سپتیک های موجود سطح منطقه لایروبی و رفع انسداد گردند تا با شروع بارش باران‌های پاییزی مشکلات آب‌گرفتگی در سطح معابر بوجود نیاید.
این مقام ارشد شهرداری اهواز دفع آب های سطحی و مقابله با آن را یک ضرورت دانست و آن را مهمترین چالش شهرداری اهواز عنوان کرد و گفت امیدواریم با پروژه ها و اقدامات صورت گرفته و همچنین همکاری شرکت آبفای استان این دغدغه شهروندان در سال های آینده مرتفع گردد

نویسنده خبر: شریفی نسب
ثبت امتیاز
جستجوی اخبار