مدیر شهرداری منطقه شش از تکمیل عملیات بهسازی و زیرسازی معابر کوی سادات خبر داد .
سرانه های مطلوب شهری در کوی سادات منطقه شش
مدیر شهرداری منطقه شش از تکمیل عملیات بهسازی و زیرسازی معابر کوی سادات خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش مهندس قاسم الهایی مدیر شهرداری منطقه شش اهواز با اعلام این خبر گفت : با هدف زیباسازی منظر معابر محلات و بهبود کیفیت معابر و جهت آماده سازی جهت انجان عملیات آسفالت معابر کوی سادات زیرسازی شدند.
مدیر منطقه شش اشاره نمود : تسهیل تردد و بهبود عبور و مرور شهری و رفع عیوب خیابان های کوی سادات زیرسازی و بهسازی و برای آسفالت شدن آماده می شوند .
تکمیل زیرسازی جاده اهواز حمیدیه منطقه شش
مدیر شهرداری منطقه شش از انجام عملیات بهسازی و زیرسازی جاده اهواز حمیدیه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش مهندس قاسم الهایی مدیر شهرداری منطقه شش اهواز با اعلام این خبر اشاره نمود : در راستای توزیع یکسان امکانات و بهبود کیفیت شهرنشینی و زیباسازی مناظر شهری عملیات زیرسازی تا مرحله کوپال انجام شد .
مدیر منطقه شش اشاره نمود :9000 مترمربع زیرسازی جاده اهواز حمیدیه حدفاصل میدان سیاحی تا انتهای بلوار زیرسازی و بهسازی و برای روکش آسفالت آماده می شود .
احداث آیلند فضای سبز جاده اهواز خرمشهر منطقه شش
مدیر شهرداری منطقه شش از اجرای عملیات احدا آیلند فضای سبز در ضلع شرقی جاده اهواز خرمشهر خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش مهندس قاسم الهایی مدیر شهرداری منطقه شش اهواز با اعلام این خبر اشاره نمود : با هدف افزایش سرانه فضای سبز و بهبود کیفیت شهرنشینی و سرسبزنمودن مناظر شهری آیلند فضای سبز در جاده اهواز خرمشهر احداث می شود .
مدیر منطقه شش افزود : 16500 مترمربع از حاشیه شرقی جاده اهواز خرمشهر به همت کارشناسان معانت فنی عمرانی به آیلند فضای سبز تبدیل می شود .